Chakraer

Hvad er Chakra

Chakra er sanskrit og betyder energihjul.

Vi har syv hovedchakra som er placeret langs kroppens centre fra fra rod til til toppen af issen. Chakra betyder energihjul som er tragtformet og spinner i hver deres retning alt efter hvilken chakra vi snakker om.

Vores chakra er med til at holde balance i vores fysiske, mentale og spirituelle legeme så vi kan leve et sundt og lykkeligt liv. Vores chakra er med til at gøre os bevidste om ubalancer der måtte være i vores energisystem via blokeringer som skaber ubalance i vores liv. Hver chakra beskrives som lotusblomster med forskellige antal blade fra chakra til chakra.

Prana som også kaldet livsenergi strømmer inde i vores chakra og holder hjulene igang. Ved at tage en dyb indånding indånder vi prane som så bliver fordelt ud i vores fysiske, mentale og spirituelle krop. I vores energiarbejde er der en masse redskaber vi kan benytte i form af meditation, kost, motion og vejrtrækningsøvelser. Ved at arbejde med vores chakra skaber vi bevidsthed og større forståelse omkring vores sande væren.

Spiritual Healing v/ Gilda Daraei  | Tlf.: 4020 5580